Inlichtingen

Art and Fascination

Portretten

Heeft u de wens een mooi portret te bezitten?

De aanleiding kan heel divers zijn. Misschien wilt u graag een portret van uzelf of van uw familieleden. Maar ook een jubileum, huwelijksdag of een afscheid zijn passende momenten om een portret cadeau te doen.

Soms is er de wens een portret van een overleden dierbare te bezitten. In zo’n geval kan het een uitdaging vormen het juiste materiaal te verzamelen om tot een goedgelijkende en levendige herinnering te komen.

Ik heb een grote ervaring en kundigheid ontwikkeld om u daarbij behulpzaam te zijn.

Maar wat de opdracht ook mag zijn, er is behalve een goede artistieke weergave ook inzicht vereist om het portret een natuurlijke uitstraling te geven.

Leg mij gerust uw wensen voor en u ontvangt een persoonlijk en vrijblijvend advies.

De portretten kunnen zowel in Aquarel worden uitgevoerd als in Acryl.

Aquarel heeft een meer transparante uitstraling en Acryl gelijkt op olieverf.

Procedure.

Tijdens een persoonlijk contact wordt een serie foto’s gemaakt. Dat geeft mij de gelegenheid tot observatie en die kennis te gebruiken bij het schilderen. Op deze wijze kan ik suggesties doen voor een optimaal resultaat.

Is persoonlijk contact echter niet mogelijk – bv. bij overlijden – of niet gewenst – dan zie ik graag het beschikbare materiaal tegemoet in een verstevigde envelop.

Daarna neem ik contact met u op voor overleg en over een eventuele uitvoering.

Zie contact.

Impressions of Indonesia

Deze collectie is opgebouwd uit een variatie aan onderwerpen en formaten waarvan u de afmetingen terugvindt bij de afbeeldingen op deze site.

Er is getracht om de schilderijen zo goed mogelijk in beeld te brengen hoewel het nooit het origineel zal benaderen omdat de beleving minstens van even groot belang is.

Wel kunt u geheel vrijblijvend de collectie zien op onderstaand adres.

U kunt dan uw favoriete schilderij(en) bekijken.

Tevens is het mogelijk een ander onderwerp met bijbehorende afmeting als schilderij in opdracht te geven.

Zie contact.